STN ISO/IEC 15504-3: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 3 Návod na vykonávanie hodnotenia - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15504-3: 2004