STN ISO/IEC 15504-4: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hosnotenie procesov Časť 4 Návod na vykonávanie hodnotenia zlepšovania procesov a určenia miery spôsobilosti procesov - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15504-4: 2004