STN ISO/IEC 15504-5: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 5 Príklad modelu hodnotenia procesov - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 15504-5: 2006