TNI ISO/IEC TR 15504-6: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 6 Príklad životného cyklu modelu hodnotenia procesov - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 15504-6: 2008