TNI ISO/IEC TR 15504-6: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 6 Príklad životného cyklu modelu hodnotenia procesov - Gondová, Lenka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 15504-6: 2008
Názov z disku
Spracovateľ: Lenka Gondová. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty