TNI ISO/IEC TR 15504-7: 2010 (36 9771), Informačné technológie. Hodnotenie procesov Časť 7 Posúdenie zrelosti organizácie - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 15504-7: 2008