STN ISO/IEC 19770-1: 2010 (36 9772), Informačné technológie. Riadenie softvérových aktív Časť 1 Procesy - Gondová, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 19770-1: 2006