STN ISO/IEC 19770-1: 2010 (36 9772), Informačné technológie. Riadenie softvérových aktív Časť 1 Procesy - Gondová, Lenka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 19770-1: 2006
Názov z disku
Spracovateľ: Lemka Gondová. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty