STN EN 10269/A1: 2006 (42 0947), Oceľové a niklové zliatiny na upevňovacie prvky na nasadenie pri zvýšených a/alebo nízkych teplotách. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 10269: 2002 je slovenskou verziou EN 10269: 1999/A1: 2006