STN EN 12778: 2004 (94 4810), Riad. Tlakové hrnce na domáce používanie. - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12778: 2002. Európska norma EN 12778: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy