STN EN 12778: 2004 (94 4810), Riad. Tlakové hrnce na domáce používanie. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12778: 2002. Európska norma EN 12778: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2010
Keywords: normy