Botanické zahrady a arboreta České republiky - Hanzelka, Petr; Kacerovský, Radoslav, 1979-; Chytrá, Magdaléna (Průvodce, 2010)
Publikácia je určená všet. milovníkom prírody a prináša prehľad zariad. a inšt.