Botanické zahrady a arboreta České republiky - Hanzelka, Petr; Kacerovský, Radoslav, 1979-; Chytrá, Magdaléna (Praha : Unie botanických zahrad České republiky : Academia, 2010)
Publikácia je určená všet. milovníkom prírody a prináša prehľad zariad. a inšt.
Mapa na prednej predsádke, fotogr. na fronte a titul. strane
Vysvetlivky
Keywords: botanické záhrady; arboréta; botanické zbierky; exotické rastliny; Česko; monografie