STN ISO 11620: 2010 (01 0149), Informácie a dokumentácia. Ukazovatele výkonu knižníc. - Majerová, Jarmila, 1959- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11620: 2008