STN ISO 11620: 2010 (01 0149), Informácie a dokumentácia. Ukazovatele výkonu knižníc. - Majerová, Jarmila, 1959-; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11620: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 11620 z júla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Majerová. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy