STN EN ISO 9004: 2010 (01 0320), Manažérstvo trvalého úspechu organizácie. Prístup na základe manažérstva kvality (ISO 9004: 2009). - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy ISO 9004: 2009