STN EN ISO 9004: 2010 (01 0320), Manažérstvo trvalého úspechu organizácie. Prístup na základe manažérstva kvality (ISO 9004: 2009). - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy ISO 9004: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9004 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9004 zo septembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy