STN EN ISO 15548-3: 2010 (01 5018), Nedeštruktívne skúšanie. Zariadenia na skúšanie vírivými prúdmi Časť 3 Charakteristiky systémov a overovanie (ISO 15548-3: 2008) - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15548-3: 2008