STN EN 1330-9: 2010 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 9 Termíny používané prí skúšaní akustickou emisiou - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1330-9: 2009