STN EN 1330-9: 2010 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 9 Termíny používané prí skúšaní akustickou emisiou - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1330-9: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1330-9 z novembra 2009, ktorá zrušila od 1.11.2009 STN EN 1330-9: 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy