STN EN ISO 2080: 2010 (03 8006), Kovové a iné anorganické povlaky. Povrchová úprava, kovové a iné anorganické povlaky. Slovník (ISO 2080: 2008). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2080: 2008