STN EN ISO 2080: 2010 (03 8006), Kovové a iné anorganické povlaky. Povrchová úprava, kovové a iné anorganické povlaky. Slovník (ISO 2080: 2008). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2080: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 2080 z decembra 2009, ktorá od 1.12.2009 nahradila STN EN 12508 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy