STN EN ISO 17638: 2010 (05 1182), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie magnetickou práškovou metódou (ISO 17638: 2003). - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej niormy EN ISO 17638: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1290: 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy