STN EN ISO 23278: 2010 (05 1183), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarov magnetickou práškovou metódou. Úrovne prípustnosti (ISO 23278: 2006). - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23278: 2009