STN EN ISO 23278: 2010 (05 1183), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Skúšanie zvarov magnetickou práškovou metódou. Úrovne prípustnosti (ISO 23278: 2006). - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23278: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1291 z marca 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy