STN EN 1515-4: 2010 (13 1501), Príruby a príbuzné spoje. Skrutky a matice Časť 4 Výber skrutiek a matíc na zariadenia podliehajúce smernici o tlakovom zariadení 97/23/ES - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1515-4: 2009