STN EN 12622: 2010 (21 0702), Bezpečnosť obrábacích a tvárniacich strojov. Hydraulické ohraňovacie lisy. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12622: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12622 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy