STN EN 60079-0: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 0 Zariadenia. Všeobecné požiadavky - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-0: 2009