STN EN 60079-0: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 0 Zariadenia. Všeobecné požiadavky - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-0: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60079-0 z marca 2007 a STN EN 61241-0 z novembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 60079-0 z marca 2007 a STN EN 61241-0 z novembra 2007 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.6.2012
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Norma je nahradená normou STN EN 60079-0 z augusta 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 2. 4. 2015
Keywords: normy