STN EN 60079-10-2: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 10-2 Určovanie priestorov. Výbušné prachové atmosféry - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-10-2: 2009