STN EN 60079-10-2: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 10-2 Určovanie priestorov. Výbušné prachové atmosféry - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-10-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 61241-10 z júla 2005 v celom rozsahu. STN EN 61241-10 z júla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2012
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy