STN EN 50345: 2010 (34 1561), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická trakcia. Zostavy nosných izolačných syntetických lán vrchných trolejových vedení. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50345: 2009