STN EN 50345: 2010 (34 1561), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Elektrická trakcia. Zostavy nosných izolačných syntetických lán vrchných trolejových vedení. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50345: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 50345 z apríla 2005 v celom rozsahu. STN EN 50345 z apríla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2012
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy