STN EN 50131-4: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 4 Výstražné zariadenia - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-4: 2009
Táto norma nahrádza STN P CLC/TS 50131-4 z decembra 2007 v celom rozsahu. STN P CLC/TS 50131-4 z decembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2012
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy