STN EN 60335-2-67: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-67 Osobitné požiadavky na stroje na ošetrenie a čistenie podláh na komerčné použitie - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-67: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-67 z decembra 2009, ktorá od 1.12.2009 nahradila STN EN 60335-2-67 z marca 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60335-2-67 z mája 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 3. 5. 2015
Keywords: normy