STN EN 60745-2-9: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-9 Osobitné požiadavky na závitorezy (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-9: 2009