STN EN 60745-2-18: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-18 Osobitné požiadavky na páskovacie náradie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-2-18: 2009