STN EN 60745-2-18: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-18 Osobitné požiadavky na páskovacie náradie - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-2-18: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-18 z júna 2005 v celom rozsahu. STN EN 60745-2-18 z júna 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy