STN EN 60601-2-31: 2010 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-31 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti externých kardiostimulátorov s vnútorným zdrojom elektrickej energie - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-31: 2008