STN EN 60601-2-31: 2010 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-31 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti externých kardiostimulátorov s vnútorným zdrojom elektrickej energie - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-31: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-31 z apríla 2009 a STN EN 60601-2-31 z augusta 1999 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-31 z augusta 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2011
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy