Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009.
Vydanie:Vyd. 1.
Edícia:Co a jak 3
Témy:
ISBN: 9788087156278 (brož.)
Fyzický popis: 199 s. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01560cam a2200457 a 4500
001 000361168
005 20100727073647.0
008 090403s2009 xr e f 000 0 cze d
FMT
015 |a cnb001928285 
020 |a 9788087156278 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a 641.55  |2 2001 
080 |a 613.26/.29  |2 2001 
080 |a (035)  |2 2001 
080 |a (038.072)  |2 2001 
100 1 |a Vašák, Jaroslav,  |d 1947- 
245 1 0 |a Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /  |c Jaroslav Vašák. 
246 3 0 |a Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Velké Bílovice :  |b TeMi CZ,  |c 2009. 
300 |a 199 s. ;  |c 21 cm. 
490 1 |a Co a jak  |v 3 
650 0 7 |a kuchárstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a výkladové slovníky  |2 SVKKKPH 
830 0 |a Co a jak  |v 3 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-87156-27-8 
998 |a BK 
OWN
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c nkc20091928285 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 III.216940  |6 1019179  |q 20100512  |5 2720180374  |8 20100512  |f 70  |s Absenčne  |g 000058867  |h SCKHL  |z 7.43  |t 20120628  |u 1811  |w 000361168  |x 000010 
a02 0 |a 9788087156278 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a III.216940  |j 1019179  |i 2720180374  |s Absenčne