STN EN 50520: 2010 (37 0011), Krycie dosky a krycie fólie na ochranu a na upozornenie umiestnenia zakopaných káblov alebo zakopaných elektroinštalačných rúrok v inštaláciách uložených v zemi. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50520: 2009