STN EN 50520: 2010 (37 0011), Krycie dosky a krycie fólie na ochranu a na upozornenie umiestnenia zakopaných káblov alebo zakopaných elektroinštalačných rúrok v inštaláciách uložených v zemi. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50520: 2009
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy