STN EN 61535: 2010 (37 0671), Inštalačné spojky určené na trvalé pripojenie v pevných inštaláciách. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61535: 2009