STN EN 13140 + A1: 2010 (47 0122), Poľnohospodárske stroje. Zariadenia na zber cukrovej a kŕmnej repy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Gábriš, Jozef; Petr, Oldřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13140: 2000 + A1: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika