STN ISO 2470-2: 2010 (50 0417), Papier, lepenka a buničiny. Meranie difúzneho činiteľa odrazu v modrej oblasti spektra Časť 2 Podmienky vonkajšieho denného svetla (belosť D65) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2470-2: 2008