STN ISO 5631-2: 2010 (50 0420), Papier a lepenka. Stanovenie farby difúznym činiteľom odrazu Časť 2 Podmienky vonkajšieho denného svetla (D65/10º) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5631-2: 2008