STN ISO 5631-2: 2010 (50 0420), Papier a lepenka. Stanovenie farby difúznym činiteľom odrazu Časť 2 Podmienky vonkajšieho denného svetla (D65/10º) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5631-2: 2008
Norma je zrušená od 1. 06. 2022
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy