STN ISO 11475: 2010 (50 0421), Papier a lepenka. Stanovenie jasnosti podľa CIE, D65/10º (vonkajšie denné svetlo). - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11475: 2004