STN EN 1230-1: 2010 (50 7012), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Senzorická analýza Časť 1 Pach - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1230-1: 2009